Vintersuppe med kraft og bid

Ingredienser:
5 bagekartofler
3 porrer
1 bundt forårsløg
1 løg
1 halvt broccolihoved
3 gulerødder
3 mindre kraftben
SIKANI smagssalt, mix for potatoes

 

Fremgangsmåde:
Bagekartoflerne skrælles og skæres i mindre tern. Porrerne og forårsløgene renses og skæres i mindre skiver. Broccolien deles i små buketter, og løget pilles og skæres i tern. Det hele puttes i en gryde sammen med kraftbenene og dækkes med vand. Koges til kartoflerne er møre, da de er de hårdeste af grønsagerne. Derefter tages kraftbenene op – gem til en hund, du kender eller selv har, og suppen blendes nu i gyden med en stavblender, når den er kølet en anelse af. Suppen krydres med – SIKANI smagssalt, mix for potatoes og hvid peber. Fløde kan evt. også tilsættes, men suppen er rigelig tyk uden, så fløden skal kun være som et ekstra pift – fløde har jo aldrig skadet nogen ret. 
OG husk så at lave en stor stak pandekager til dessert; de kan jo serveres helt traditionelt sukker og syltetøj eller med is og flødeskum – Når du nu allerede har åbnet fløden til suppen.
Opskrifter
lotte-luxuslife

Vintersuppe med kraft og bid

Ingredienser: 5 bagekartofler3 porrer1 bundt forårsløg1 løg1 halvt broccolihoved3 gulerødder3 mindre kraftbenSIKANI smagssalt, mix for potatoes   Fremgangsmåde: Bagekartoflerne skrælles og skæres i mindre tern.

Læs det hele »