Saltede mandler

Saltede mandler

Skal dine gæster forkæles med lidt hjemmelavet snack så lav disse saltede mandler. De er nemme at lave og med SIKANI salt bliver de bare så meget bedre.

5 dl kogende vand
125 gr. SIKANI Organic Sea Salt – Grosso
200 gr. almindelige mandler

SIKANI saltet opløses i vandet. Pisk det evt. med evt. et piskeris, så går det hurtigere. Lad mandlerne ligge i vandet i 20 min.

Tænd ovnen på 175°C. Hæld vandet fra mandlerne og bred dem ud på en bageplade. Giv dem ca. 15 min i ovnen. Vend mandlerne af og til, så de bliver tørret over det hele.

Lad dem afkøle og server.

Variationer:

Lakridsmandler
Fyld en beholder med mandlerne og drys et par tsk. lakridspulver over. Sæt låg på beholderen og ryst, så pulveret bliver fordelt over alle mandlerne.

Saltede mandler
Opskrifter
lotte-luxuslife

Saltede mandler

Skal dine gæster forkæles med lidt hjemmelavet snack så lav disse saltede mandler. De er nemme at lave og med SIKANI salt bliver de bare

Læs det hele »

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.