Saltede mandler

Saltede mandler
Ingredienser
5 dl kogende vand

125 gr. SIKANI Organic Sea Salt – Grosso
200 gr. almindelige mandler 

Du kan også lave en anden version nemlig: Lakridsmandler
: Fyld en beholder med mandlerne og drys et par tsk. lakridspulver over. Sæt låg på beholderen og ryst, så pulveret bliver fordelt over alle mandlerne.

 

 
Fremgangsmåde:
Det er så nemt at lave sine egne saltede mandler, og med SIKANI-salt bliver de bare så meget bedre. SIKANI-saltet opløses i vandet. Pisk det evt. med et piskeris, så går det hurtigere. Lad mandlerne ligge i vandet i 20 min. Tænd ovnen på 175°C. Hæld vandet fra mandlerne og bred dem ud på en bageplade. Giv dem ca. 15 min i ovnen. Vend mandlerne af og til, så de bliver tørret over det hele.

Lad dem afkøle og server.

Saltede mandler
Opskrifter
lotte-luxuslife

Saltede mandler

Ingredienser:  5 dl kogende vand 125 gr. SIKANI Organic Sea Salt – Grosso200 gr. almindelige mandler  Du kan også lave en anden version nemlig: Lakridsmandler
: Fyld en

Læs det hele »

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.