Peberfrugt-relish

For mange år siden lavede jeg tit peber relish, og når vi havde gæster satte jeg ofte et lille glas relish ved hver kuvert som en gestus, men ligeså meget som dekoration, da det så festligt ud med farverne. Så her får du, fundet frem fra gemmerne, min opskrift på peberrelish:

Ingredienser:
500 g peberfrugter og meget gerne både gul, rød, grøn og orange for farvespillets skyld.
½ løg
3 spsk. god økologisk koldpresset jomfruolivenolie
3 spsk. hele peberkorn
1½ dl hvidvin
8 spsk. vineddike
¼ SIKANI tørret økologisk chili
3 spsk. rørsukker
SIKANI organic sea salt (brug gerne grosso, når du koger)
Fremgangsmåde
Skær peberfrugterne i små terninger. Pil og hak løget. Varm olien i en gryde. Svits løg og sennepskorn klare i olien. Svits peberfrugterne med de sidste par minutter. Vil du have lidt ekstra smag, skal chili tilsættes her. Tilsæt vin, vineddike, salt, peber og sukker og lad det simre ved jævn varme ca. 10 minutter. Vil du have mindre chilismag, tilsættes chili her.

 Kog relishen yderligere 10 minutter og sæt den til afkøling. Relishen er fin til kødretter og især til farsmad som f.eks. denne kalvepaté, der er god som en lille let ret, forret eller på frokostbuffeten.

 

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.