Om Luxuslife

Luxuslife blev stiftet i 2002, og kvalitetsrige produkter har altid været i højsæde, uanset hvilke produkter vi handler med. Men i 2013 skete der noget særligt, da Lotte blev introduceret for det særegne salt fra Sicilien. Det kom sig af, at Lottes mand, Francesco, undrede sig over, hvorfor man i Danmark mente, at salt var farligt – for i hans hjemland, Sicilien, der betragtes salt som noget af det bedste, man kan give sin krop. 
Da Lotte og Francesco efterfølgende var på besøg hos familien i Sicilien, besøgte de saltpanderne i Trapani. De faldt pladask for dette våde salt, dets smag og historie – plejet og passet af et lille firma med stolthed over og stor kærlighed til dette produkt. Med skovle som eneste hjælpemiddel bliver saltet samlet sammen i store bunker. Da de stod dér foran et par bjerge af salt, og Lotte havde smagt saltet, havde hun en instinktiv fornemmelse af, at det her skulle blive en del af hendes virke fra nu af. 
Siden har vi udvidet med flere andre spændende produkter, der alle er økologiske og/eller veganske. Nogle produkter har meget lange historier bag sig, såsom Tumminia-melet, som er helt tilbage fra 7000 år før Kristus, mens det yngste produkt, chokoladen, dog kun har 500 år på bagen. 

Lotte og Francesco er i gang med at hakke saltet ved Trapani og samle det i store bunker.
 

 

Lotte Brøns – 53 år og ejer samt stifter af Luxuslife ApS. Oprindeligt uddannet lærer og har været selvstændig inden for for flere forskellige brancher siden 1988. Elsker at knokle i sin have samt udfolde sin kreativitet og holder med stor glæde høns.

 

Francesco Sidoti – 63 år og sicilianer og så bor han sammen med Lotte i Danmark. Francesco står især for alle korrespondancer med leverandørene på Sicilien. Derudover er han et unikum af en handyman og kan finde løsninger på alt, der er gået i hårdknude. Han laver selvfølgelig også verdens bedste lasagne.

Lotte Brøns og Francesco Sidoti

Virksomhedens officielle adresse + lageradresse for returvarer:

Skrænten 12B
4220 Korsør

Telefon: 40 95 24 13
E-mail: info@luxuslife.dk
CVR-nr.: 33 94 65 89
Bank: Jyske Bank
Reg.nr.: 5040
Kontonr.: 3394658