Lottes Gryderet

Ingredienser:
2 kg skåret oksekød
løg
1/2 l fløde
Et par blade økologiske laurbærblade
Lidt økologisk timian
Økologiske cocktailpølser
Hvid hvede
Peber
SIKANI Sea salt fino
Fremgangsmåde:
Brun kød i smøret sammen med løg.
Når kødet er brunet godt, tilsætte fløden, laurbærblade og timian. Tilsæt gerne mere fløde, hvis du ønsker mere sovs. Lad retten simre i 1 time, hvorefter de økologiske cocktailpølser kommes i de sidste 15 minutter. Sovsen jævnes med Hvid Hvede, der ikke klumper og derfor kan irøres direkte uden først at blive rørt sammen med mælk eller vand.
Smag til med peber og SIKANI Sea Salt fino.
Servér med ris, kartoffelmos eller bagt kartoffelmos.

 

Opskrifter
lotte-luxuslife

Lottes Gryderet

Ingredienser: 2 kg skåret oksekødløg1/2 l flødeEt par blade økologiske laurbærbladeLidt økologisk timianØkologiske cocktailpølserHvid hvedePeberSIKANI Sea salt fino Fremgangsmåde: Brun kød i smøret sammen med

Læs det hele »

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.