Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater med olie, urter og salt fra SIKANI

Når vi vælter os i tomater kan det være svært at nå at spise dem alle. Her kan du få dem til at holde lidt længere – altså inden de forgår – for disse langtidsbagte tomater smager fantastisk.

Brug dem som tilbehør til bordet, til næsten alt med. Til en omgang italiensk Antipasti eller ostebordet med kiks.

1 portion

5 timer

Ingredienser:
 
Fremgangsmåde:
  Tomaterne skære i halve eller kvarte og placeres med “kødsiden” opad på en bageplade. Drys med salt og de tørrede urter og dryp et par dråber olivenolie over tomaterne. Bag tomaterne i ovnen ved 100° i op til 5 timer. Mens de er varme lægges de i et glas der kan lukkes tæt. Overhæld tomaterne med olie – til det lige dækker. Sæt låg på og lad dem afkøle.

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.