Græskarsuppe

Græskarsuppe

I denne lækre opskrift på græskarsuppe er der til 4-6 personer.

Ingredienser:
1 hokkaidogræskar uden kerner og skræl (giver ca. 700 g kød)
1 løg
1 spsk. karrypasta (jeg brugte Ravigotte)
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 liter grønsagsboullion
Kokosmælk eller piskefløde kan tilsættes
Kokosmælk eller piskefløde kan tilsættes
SIKANI organic Sea Salt, fino
Evt. lidt SIKANI tørret chili (hvis du vil have en suppe med lidt bid i).
Fremgangsmåde:

Græskarkødet skæres i tern på ca. 2 cm. Løget piles og hakkes. Varm olien i en gryde og svits løg og de hakkede hvidløg, til de er klare, hvorefter græskarkødet tilsættes, og boullionen hældes ved.  Suppen simrer ved svag varme under låg i 20-30 min, til græskarkødet er mørt. Gryden tages af varmen og afkøles let. Nu kan du med en stavblender blende suppen. Hvis du synes, kan du nu tilsætte en dåse kokosmælk eller 1/4 piskefløde, men det er bestemt ikke påkrævet. Personligt foretrækker jeg selv piskefløde frem for kokosmælk – og husk nu, piskefløde har aldrig skadet noget!
Servér godt brød eller Grissinistænger til.

Græskarsuppe
Efterår
lotte-luxuslife

Græskarsuppe

I denne lækre opskrift på græskarsuppe er der til 4-6 personer. Ingredienser: 1 hokkaidogræskar uden kerner og skræl (giver ca. 700 g kød)1 løg 1

Læs det hele »

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.