Crostini del Fegatini

Crostini-del-fegatini
Crostini del Fegatini smager virkelig godt på knækbrød, og kan også gå som tilbehør eller spread på et tapasbord.
Ingredienser:

  • 1 pakke frossen kyllingelever – jeg fik dem i SuperBrugsen, der også har andelever.
  • 3-4 hakkede champignon
  • 1,5 dl Marsala
  • 1 ansjosfilêt
  • 1 spsk kapers 
Fremgangsmåde:

Lidt olivenolie varmes på panden, og lever, champignon, salvie, hvidløg og peber sauteres deri i 4-5 min, til leverne er næsten gennemstegte.

Hæld Marsala på og lad det koge op. Tilsæt ansjos og kapers.

Det hele blendes til puré i en mixer og smages til med salt samt evt. mere peber. 

Servér med knækbrød til – evt. fra Grangården.

 

Crostini-del-fegatini
Forret
lotte-luxuslife

Crostini del Fegatini

Crostini del Fegatini smager virkelig godt på knækbrød, og kan også gå som tilbehør eller spread på et tapasbord. Ingredienser: 1 pakke frossen kyllingelever –

Læs det hele »