Cremet hvid bønnepuré med trøffelolie og timiansalt

Grys Bønnepuré med SIKANI Timiansalt
Ingredienser
400 g. hvide bønner
1-2 fed revet hvidløg
1 økologisk citron
3 spsk. god trøffelolie, gerne den hvide
SIKANI Smagssalt med Timian
 
Denne skønne opskrift har vi fået af Gry Windelev, Grys Gryder, kendt fra bla. Vores Villa

 

Fremgangsmåde
Læg bønnerne i blød natten over i minimum dobbelt så meget vand som bønner.
Kassér vandet og kog bønnerne godt møre, uden salt. Dræn bønnerne, gem kogevandet, og kom dem i en foodprocessor eller blender, sammen med SIKANI Timiansalt, revet hvidløg, skal og saft af en økologisk citron. Blend og smag til med trøffelolien og lidt friskkværnet peber. Hvis puréen er for fast, kommer du lidt af kogevandet fra bønnerne i, til den har en passende konsistens. Spis den på et godt stykke brød, eller brug den som dip til grøntsager. Buon appetito.

HEJ!

Skønne opskrifter og gode ideer til din have?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Luxuslife.dk. Vi sender maks. 2 om mdr.