Top menu

100% rene sicilianske urter

100% rene sicilianske urter100% rene sicilianske urterI går væltede det pludselig frem med artikler om, at forbrugere her i Danmark bliver snydt, når de køber oregano.

Forbrugerrådet Tænk har foretaget tests, som viser at 4 ud af 10 produkter indeholder visne blade fra bl.a. oliventræer. Altså er produkterne ikke ren oregano. Dette har betydet, at bl.a. Coop har valgt at trække alt organo tilbage fra mærket Änglamark.

Vi kan dog garantere, at de urter vi sælger her på Luxuslife er 100% rigtige, og ikke indeholder andet end den rene urt. Billederne herover er taget fra vores producent i Siclien hvor alle urterne håndindsamles i et stort naturreservat.

Vores urter er meget smagsstærke, så smag dig frem til lige den smag af urter du ønsker i din madlavning. Urterne fås i afskallet version eller på stilk.

Se eller køb vores udvalg af urter lige her.

, , , ,

Kommentarer er lukket.